We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

El Butoni E​.​P.

by Mossén Bramit Morera i Els Morts

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €4 EUR  or more

     

1.
Butoni 03:20
(cor) Ieeee Sóc el Butoni, Parent del Dimoni. A qui plora me l'enduc, torrat, rostit o fet en suc. Bambe amenaçant per replanells i ampits, però al remat sempre me'n vaig de buit. Ieeee Sóc el Butoni, Parent del Dimoni. Després de fer por, em sent brut i buit Em cal companyia que em calfe el llit. Una bubota m'ha entrat per l'ull, * la trobe en la nit i la sang em bull. * Ieeee Sóc el Butoni, Parent del Dimoni. Guilopa i etèria, dansant pels terrats. El sudari, els laments... ma que és incitant. S'acosta a mi, li alce el llançol, Ai las, quin destí: continue tot sol! Ieeee Sóc el Butoni, Parent del Dimoni. (parlat) enfile el teu carrer. Nit fresca, com ton alé. Enzelat i animal, al teu portal. Estic al primer replanell em sents? Ei! Segon replanell... Entre a ta casa, al corredor fosc que et fa por quan vas sola Ieeee Sóc el Butoni, Parent del Dimoni.... (parlat) Entre a l'habitació!!!! T'olore, perla... Oh! tanques els ulls... T'has adormit. Una atra nit que me'n vaig de buit!
2.
Home Mosquit 02:16
Bo, sóc l'home mosquit / al ple de l'estiu, als llançols suats, / et ronde la carn. Faig buzz buzz buzz, / tigre-mosquit-mutant i, no sense lascívia, et xuple la sang. Audaç vol rasant / per la tendra pell, minúscul vampir, / agulla letal. Busque l'entrecuix / no és res personal: Em cal el teu plasma per a copular. Jo no sé per qué /et sembla un abús. Millor deixa't fer: / pots trobar-li el gust. Enrotllat al coll / el llençol suat.... Tant d'escarafall / per una xuplà. Bzzzzss Només faig que bzzzzzzz Jo només que buzzzz No em culpe ningú si t'has estrangulat.
3.
Pilar va parar al carrer de Sagunt, Malcarada, passiva i servil La fam tragué a Pilar de Bejís Se li girà en mala fel i desig. Servint en cases, venent cansalà, ajudant la senyora, envejant el seu lloc Odi i verí A cullerades i glops. L’arsènic té el gust dolç.... L’arsènic té el gust dolç L’arsènic té el gust dolç No ho sap ningú. L'ama baix terra, el carnisser fet pols i Pilar a buscar-se els cigrons. Bacs, redolons i pistes de ball , una amigueta li troba treball. El nou senyor és metge militar, Pilar no intentes repetir la jugà. Odi i verí, A cullerades i glops. L’arsènic té el gust dolç L’arsènic té el gust dolç L’arsènic té el gust dolç No ho sap ningú. Pilar, a la seua, teixint l'aixovar i la pròpia damnació. L'amigueta s'ennòvia, no sap lo que ha fet i l'ama, cada dia pitjor. A tiri bandiri, metzines i fel Tot açò / al metgeli farà pudor Un botxí bufat t'ha de donar garrot. L’arsènic té el gust dolç L’arsènic té el gust dolç L’arsènic té el gust dolç No ho sap ningú: Estan tots morts.
4.
Taüt clos, deu corzers, les campanes de la Seu. El carrer de Cavallers, ple de pompa i circumstància. El senyor de Nàquera ix al balcó: Un soterrar aixina voldria jo. Envejós, encuriosit, preguntant a la gentada Qui s'ha mort i de qué, un bon hom, ço és ben cert! Un escolà contesta brandant l'hisop: el senyor de Nàquera és al caixó. Vols dir? Sí (Crit i instro) El cor fugint de dins del pit, cap al seu feu el senyor cavalca Al galop solt, el pren la nit. Tapat de pols, el verm ja el guasta. Arriba on té la forca i el ganivet, Transmudat i gelat de fred. Cap donzell ni serf el reconeix, no, no. Pega un esclafit i desapareix. (paró) El senyor de Nàquera ix al balcó: Un soterrar aixina voldria jo. Un escolà contesta brandant l'hisop: el senyor de Nàquera és al caixó.

credits

released October 15, 2018

license

all rights reserved

tags

about

Mossén Bramit Morera i Els Morts Barcelona, Spain

contact / help

Contact Mossén Bramit Morera i Els Morts

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mossén Bramit Morera i Els Morts, you may also like: