Mossén Bramit Morera i Els Morts

by Mossén Bramit Morera i Els Morts

/
1.
TOT NEGRE I PELUT Anit al cementiri profanant taüts Em botà al coll un tio tot negre i pelut   Em mirà fit a fit amb menuts ulls malvats I de veres vos dic: maedeu, quin esglai!   Només de mirar aquell cap pudent Les cames em fan figa i el cor em va a cent   Amb fang i cucs penjant-li del cap, Alçà  amunt els braços i el seu cos va fer "crac!"   Llavors vaig dir-me "val més amollar, Llance la pala i me’n vaig escapat"   Per entre les tombes corria a tot gas Amb ell per darrere volent-me fer jaç   Vaig caure redolant, em vaig estavellar Un crit vaig sentir, afonant-se en l'infern Fora el cementeri, fugit d'aquell món, Fugit!   Un cop salvat del carrer al bell mig Considere els perills de cavar si és de nit!   En acabant a casa ja no puc dormir, Sempre espantat de mirar baix del llit Sempre espantat de mirar baix del llit Sempre espantat de mirar baix del llit Sempre espantat de mirar baix del aaaaaaargh!
2.
Nicomedes 03:03
NICOMEDES Quan era menut, mon pare m’ho digué: “Faces lo que faces, fes-ho sempre bé”. Sàpies que en la vida no hi ha ofici indigne, Si hi poses la traça dels hòmens insignes. Fes un treball fi, Sigues bon botxí. I vés en el cap ben alt! Fidel servidor de l’orde establert , Rebente cranis sense prendre cap pler. Un punxó al bescoll els liquida més ràpid... No busqueu sadisme: si accelere el tràmit! Faig un treball fi, Sóc un bon botxí: Un botxí barceloní! Em torque els esguits de sang i cerebel i tot polit vaig pels cafens del Paral·lel. Cultive roses i crie canariets, Salude a les veïnes alçant-me el barret Un senyor respectable, envejat secretament. Un honrat funcionari del teu ajuntament. Faig un treball fi, Sóc un bon botxí. I vaig en el cap ben alt!
3.
L'HOME DEL SAC Quan es pon el sol i s'estén la nit Em pren el desfici, sóc l'home del sac Acace criatures que no volen dormir Estic olorant-vos des de baix del llit   Ajoca el cap O el mamprendrà... L'home del sac!   Caçador noctívag d'instint animal Àgil com un tigre, amb un cervell malalt El teu cos em crida, no podràs fugir Sóc una fiera corrúpia, un butoni fadrí   Amaga el cap O et mamprendrà... L'home del sac!   La ciutat és una jungla i jo sóc un felí I també un bou solt pels carrers antics Cada noctàmbula és en greu perill Vos seguixc pels antres, parareu al sac Pega a fugir Si em veus de nit... L'home del sac!   Greix! Pèl! Ulls! Lleus! Pell! Sang! Carn! Budells!
4.

credits

released March 1, 2013

license

all rights reserved

tags

about

Mossén Bramit Morera i Els Morts Barcelona, Spain

contact / help

Contact Mossén Bramit Morera i Els Morts

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mossén Bramit Morera i Els Morts, you may also like: